Kettőskereszt

LEMP

Friss topikok

  • Tábornok úr: Lendvai ezzel a levéllel nagyot nőtt a szememben. Nagyon jó elnöknek tartom, de mennie kell. Egy i... (2010.04.28. 23:36) Lendvai Ildikó levele a baloldalhoz!
  • Bokortalan Lajtalan: Én gyűlölöm, ha az állam manipulálja a kereskedelmi médiát, a fideszre pedig külön is köpök. Ettől... (2010.04.28. 21:36) Fidesz kézen az RTL
  • XIII. kerület: Némi info miért nyert Tóth József és Szanyi Tibor a XIII. kerületben: belsinfo.blog.hu (2010.04.27. 22:25) Kongresszusra készülnek a szocik
  • fideszkormany: @kepecs andrásné: Maradt még a csokiból? (2010.04.27. 18:49) Igen, megcsinálta!
  • Bokortalan Lajtalan: Négykamarás legyen a parlament!!! Mint a tehénnek a gyomra!!!! AKKOR TUDNAK AZ ÜGYEKEN KÉRŐDZENI!! (2010.04.27. 03:29) Újra kétkamarás lesz a Parlament?

Fidex-kormány

A mindannyiunk által áhított Fidex-kormány balanceblogja. Célunk a világunkban kissé felbolydult médiaösszhanghoz hozzátenni a magunk látásmódját, értékítéletét. Ha van birtokodban érdekes információ videó, vagy csak véleményed van ne habozz küld el nekünk a fidexkormany@gmail.com-ra.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Archívum

Igen, megcsinálta!

2010.04.26. 06:00 | fideszkormany | 2 komment

Címkék: mszp voks10 tóth józsef szanyi tibor lendvai ildikó választások 2010

Angyalföld a helyén van, módosíthatnánk Nagy Imre 1956-ban elhangzott rádióbeszédjét, ugyanis az MSZP-s Tóth József tűnik (egyelőre) az egyetlen befutó szoci jelöltnek.  A Budapest 20-as választókerületében induló Tóth, aki immár hatodszor védte meg a mundér becsületét a szocialista fellegvárnak tartott 13. kerületben, aki úgy fogalmazott sikere abban rejlik, hogy ő nem hisztériát kelt, hanem megoldást keres. Egyelőre ő az egyetlen egyéniben mandátumot szerző szocialista politikus, hiszen még az újlipótárosi Szanyi Tibornak legalább egy hetet kell várnia az eredményére. Bár igen alacsony a különbség Szanyi és a Fideszes Szalay között mégis nagy reményeket kelthet, az hogy a kritikus 45-ös választókörben, amely eredményeit majd később hozzák nyilvánosságra az első fordulót, még ha nem is toronymagasan de Szanyi nyerte így valószínűsíthetően kis különbséggel de a szocialista politikus fog nyerni. Mindenesetre a szocialistáknál ma a 13. kerületben lehetett a legjobb hangulat melyet mi sem bizonyít, minthogy a győzelmi fergetegbe 11 óra környékén befutott Mesterházy Attila és Lendvai Ildikó is. Az MSZP listavezetője hősnek nevezte Tóthot Lendvai pedig zászlóshajónak Angyalföldet. Tóth József, aki már az önkormányzati választások felé tekint, elmondta, hogy érzik és értik a lakók igényeit, amit a kerületbe érkező új beköltözők magas száma bizonyít. Polgármesterkén és országiülési-képviselőként fontosnak tartja polgármesteri feladatait, akarja továbbra is összekapcsolni a törvényhozásival, valamint azt is, hogy a szocialistáknak megfelelő eszköztára legyen a frakció és a párt tevékenységének összehangolására. Egy pártnak egy vereség után az elsődleges feladata szerinte a megújulás, azaz annak a meghatározása, hogy kiket jelent ma az MSZP, mi az értékrendje és ehhez milyen szerepek és személyek szükségesek. Biztos, abban hogy az MSZP-nek ugyanazt a konzekvens politikát kell folytatnia, amelyben az elesettek és a rászoruló szegényebb rétegek pártját fogják. Az MSZP elnökségének lemondását korrekt lépésnek tartja, ám úgy fogalmazott, hogy a továbbiakról a kongresszusnak kell, határozna.  Úgy néz ki, hogy az Angyalföldi szocialisták meg tudták cáfolni Ganxta Zoli slágerét mely szerint „Angyalföld a hely ahonnan elindul a gonosz”.

Index.hu/fidexkormany.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fidexkormany.blog.hu/api/trackback/id/tr41951640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kepecs andrásné 2010.04.27. 17:07:21

Gratulálok Szanyi Tibornak, hogy ennyire magabiztosan megnyerte a választást újlipótvárosban. Remélem párt elnök lesz miután a mai mszp elnökség átadja a helyét a tehetségesebb és tisztességesebb tagoknak. Amúgy is az Ő plakátjai és szórólapjai - mind a szürke, mind a zöld verzió nagyon jó lett, ha már a párt úgyis nevet és arculatot vált neki már van egy hiteles, működő arculata ami ráhúzható az egész pártra is.
Bórzasztó, hogy mindenki csak vádaskodott! Ki kell rakni a 13. kerületből, és az önkormányzatból - ha máshogy nem önkormányzati erőszakkal mindazokat, akik be akarják feketíteni Szanyi Tibort a hőst. Édesanyám kiszúrt három embert a házból ahol lakik, akik nemrég költöztek be, és fideszesek. Már szólt miattuk - szerintem legjobb lenne őket feljelenteni!
Tóth József is nagyon megérdemelte a nyerést. Édesanyám (Szent István Parkból) köszöni Szanyi Tibornak és Tóth Polgármsetrúrnak a csokit, virágokat, étkezési jegyet, és az utolsó napokban kapott tízezer forintot is! Én köszönöm, hogy az utolsó levélben ennyire egyértelműen megírta a nevét, így még ő is le tudott menni biztonsággal szavazni a megfelelő névre - mert én most nem tudtam elkisérni.
süti beállítások módosítása