Kettőskereszt

LEMP

Friss topikok

  • Tábornok úr: Lendvai ezzel a levéllel nagyot nőtt a szememben. Nagyon jó elnöknek tartom, de mennie kell. Egy i... (2010.04.28. 23:36) Lendvai Ildikó levele a baloldalhoz!
  • Bokortalan Lajtalan: Én gyűlölöm, ha az állam manipulálja a kereskedelmi médiát, a fideszre pedig külön is köpök. Ettől... (2010.04.28. 21:36) Fidesz kézen az RTL
  • XIII. kerület: Némi info miért nyert Tóth József és Szanyi Tibor a XIII. kerületben: belsinfo.blog.hu (2010.04.27. 22:25) Kongresszusra készülnek a szocik
  • fideszkormany: @kepecs andrásné: Maradt még a csokiból? (2010.04.27. 18:49) Igen, megcsinálta!
  • Bokortalan Lajtalan: Négykamarás legyen a parlament!!! Mint a tehénnek a gyomra!!!! AKKOR TUDNAK AZ ÜGYEKEN KÉRŐDZENI!! (2010.04.27. 03:29) Újra kétkamarás lesz a Parlament?

Fidex-kormány

A mindannyiunk által áhított Fidex-kormány balanceblogja. Célunk a világunkban kissé felbolydult médiaösszhanghoz hozzátenni a magunk látásmódját, értékítéletét. Ha van birtokodban érdekes információ videó, vagy csak véleményed van ne habozz küld el nekünk a fidexkormany@gmail.com-ra.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Archívum

A buli színe

2010.04.29. 06:15 | fonagypapa | Szólj hozzá!

A buli színe nevet viseli az MSZP 2006-ban kiadott zenei válogatás albuma. De milyen színű a buli? – merül fel bennem a kérdés, hiszen az idei kampányban mintha felborult volna a párt- színegyveleg. 2010-re a piros is megzöldülhet, illetve a narancs is lehet vérnarancs. Ha színt nem is mindenesetre – így a választások után- azt biztos könnyebb megállapítani, hogy melyik szerveződésben lehet nagyobb a buli.


 

 

A Fideszben már a választások előtt is zajlott a duhajkodás gondoljunk csak                       Meggyes Tamásra,  aki már a választások előtt megmutatta mit is jelent az igazi keresztény konzervativizmus.

Talán ennek lehet következménye hogy a párt színrendszerében elkezdett nyomulni a piros felé? Szerintem nem magukat akarják megtagadni ezzel a piroska design őrülettel inkább csak az újdonság varázsát, szeretnék elhitetni a választókkal. Ha pedig nem sikerül a kormányzás, akkor azt tesszük, mint eddig ráfogjuk a pirosakra – gondolhatta a Fidesz imázs-fellelőse. Vagy csak vérszemet kaptak? – ki tudja, mindenesetre a Fidesz pirosabb, mint bárki gondolná.

 

Megint más a helyzet a szociknál ők inkább zöld vonalon erősítenek a pártszín-páriát tekintve. Gondolom mindenki, szereti azt a sok zöldséget, amit a pártok eljuttatnak a postaládáinkba minden választás alkalmával – és mint látható a szocik ezt szó szerint vehették. Azonban a szociknak igencsak bele kell húzniuk, ha meg akarják szerezni maguknak a zöld monopóliumát, mert a mai világban bizony nem elég annyi hogy a hivatalos színeinket használjuk. Bizony kemény versengés folyik, hisz nem mindegy melyik párt kap zöld utat a választók szívébe. Jól példázza, ezt hogy a szocikon kívül az idei választásokon még két párt is kizöldült – a lehetmás illetve az MDF.

Ám úgy tűnik ez a Zöld fellángolás továbbra is tart az MSZP-nél, hisz a most megjelent Horváth Csaba szóróanyagok is jól példázzák ezt. Azt mindenki fantáziájára bízom milyen jó híre lehet a szocik főpolgármester jelöltjének így a 19,3% után, mindenesetre egy biztos a szocikat nem törte meg a választás. Sőt ha élhetek egy kis kampányszlogen-képzavarral újult erővel, vágnak neki az őszi választásoknak.

 

Rózsaszínben láthatják most a világot az újonnan parlamentbe került lehetmás párti politikusok. Igaz csak az internet berkein belül de az LMP bizony nevet váltott LRP-re. Ha abból indulunk ki – ami a LEMP kampányszlogenje volt – akkor a felett kérdésre, hogy lehet rózsaszín a politika bezony az a válasz, hogy IGEN LEHET!

Az hogy mennyire lesz eredményes a különböző pártok színkeverése, illetve, hogy a Jobbik milyen új színezettel fog előrukkolni (szerintem a baba kék) az a jövő zenéje még illetve az is hogy mit jelent majd ősszel a buli színe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fidexkormany.blog.hu/api/trackback/id/tr641960967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása